Powered by viaVictor

Faq

 • Wanneer is het verwachte einduur van Houden van… Griffelrock?

  Houden van… Griffelrock eindigt ongeveer om 17.30 uur.

 • Ik heb een vraag over reservering, aankoop, betaling of levering
  van tickets.

  Je kan tickets op twee manieren reserveren en aankopen. Ofwel telefonisch via Nekka VZW (03/248.63.42) of via het internet (TeleTicket Service). Na betaling worden je tickets thuis opgestuurd.

  Laattijdig bestelde of laattijdig betaalde tickets kunnen voor de aanvang van het evenement aan de kassa worden afgehaald. De kassa's openen ongeveer twee uur voor de voorstelling. Gereserveerde tickets die niet worden afgehaald binnen het halfuur voor aanvang van de voorstelling kunnen worden doorverkocht.

 • Mijn ticket is verloren of beschadigd, wat nu?

  Verloren tickets kunnen niet vervangen of terugbetaald worden.
  Indien je ticket beschadigd is, moet je contact opnemen met TeleTicket Service. Zij zullen je de procedure uitleggen voor het bekomen van een duplicaat. Op de avond zelf kan je terecht bij de kassa's rechts van de hoofdingang.

 • Moet ik mijn ticket reserveren?

  Indien er nog tickets beschikbaar zijn, worden die op de dag zelf verkocht aan de kassa's. Wij raden echter aan om je ticket op voorhand te reserveren. We kunnen je uiteraard nu niet garanderen of en welke plaatsen er nog beschikbaar zullen zijn op de dag zelf.

  Je kan dus best op voohand bestellen via Nekka VZW (03/248.63.42) of via het internet (TeleTicket Service). Na betaling worden je tickets thuis opgestuurd.

 • Kan ik met een rolstoel naar Houden van… Griffelrock komen?

  Speciaal voor Houden van… Griffelrock doen we extra moeite om het sportpaleis voor mensen met een rolstoel toegankelijk te maken. Een groot deel van het middenplein wordt gereserveerd voor zo'n 400-tal mensen met rolstoelen en hun begeleiders. En we zorgen voor ruim 200 medewerkers van het Vlaams Kruis en vrijwilligers die u naar uw plaats zullen begeleiden.